Entrepreneurs meetup

, Dávid Jopek

Paralelná Polis je miesto, kde sa nie len zaujíma o paralelnú spoločnosť a infraštruktúru, ale aj sa aktívne buduje. Preto sme sa rozhodli spraviť meetup, kde sa vieme podozvedať o projektoch, ktoré v Polis vznikajú a ako komunita sa vzájomne poprepájať.

Minulotýždňový entrepreneurs meetupu bol skvelým pilotom do série stretnutí, kde spoznáme na čom pracujú ľudia v okolí. Prezentujúci si môže vyskúšať aké je to prezentovať pred živým publikom, ktoré mu dáva spätnú väzbu a môže sa učiť od skúsenejších, ako dotiahnuť pitch projektu do čo najlepšieho stavu. Účastníci sa môžu dozvedieť o zaujímavých projektoch, pridať sa do vývoja niektorého z nich alebo načerpať inšpiráciu a vyskúšať začať niečo vlastné.

Pilotné stretnutie malo veľký úspech. Účastníci využili príležitosť nadviazať kontakty, učiť sa jeden od druhého a vzájomne sa poprepájať. Spoznali sme projekty The After Message, Zephyrus wallet a SIML.AI. Spätná väzba od účastníkov bola pozitívna a mnohí ľudia si meetup pochvaľovali ako skvelý spôsob, ako sa spojiť s ostatnými členmi komunity a naučiť sa, ako prezentovať svoje vlastné projekty.

Paralelná Polis však nie je jediná paralelná komunita a nie je jediné miesto, kde vznikajú zaujímavé projekty. Preto by sme veľmi radi do budúcna poprepájali túto podnikavú komunitu. Na ďalších stretnutiach sa tešíme, ako uvidíme, kam sa posuli už známe projekty, radi spoznáme nové projekty a tešíme sa aj na projekty a ľudí, ktorí zavítajú k nám do Polis po prvýkrát.

avatar

Dávid Jopek@JopekDavid

Študent, tanečník, milovník myslenia a slobody. Medzi moje vášne patrí šport, štúdium a sebarozvoj. Mám veľmi rád slobodu, uvažovanie a ešte radšej spoznávam fungovanie sveta a prírody. Najradšej však hľadám a spoznávam spôsoby, ako urobiť zo sveta slobodnejšie miesto.

Máme v článku chybu alebo chceš niečo doplniť? Navrhni zmeny cez GitHub. Všetky články môžes odoberať aj pomocouRSS.