Letný meetup Paralelnej Polis v Košiciach: nájdime spoločný termín!

, Michal Takac

Počas letných dní, keď väčšina z nás cestuje na dovolenky, užíva slnko na chate alebo sa schladzuje v neďalekom jazere, si predsa len mnohí z vás zaumienili, že by sa chceli stretnúť a presvedčiť sa na vlastné oči, ako sa komunita okolo Paralelnej Polis v Košiciach posunula za posledný polrok. Viacero z nás už nové priestory na Hlavnej 36 využíva niekoľko mesiacov, počas ktorých nemálo ľudí okrem návštev a debát priložilo ruku k dielu. Stále je vás ale mnoho takých, ktorí nemáte najnovšie informácie o stave a projektoch, ktoré sa v Košiciach takto paralelne rozbiehajú.

Po diskusiách s Dávidom, našim event manažérom, sme sa rozhodli spraviť letný meetup u nás na Hlavnej 36 s dodatočným programom, ktorý ešte pripravíme. Viem, aké zložité je dohodnúť sa na jednotnom čase, a to ešte počas prázdninových dní. Preto ak máš záujem zúčastniť sa na meetupe, prosím, vyplň v jednoduchom vyklikávacom kalendári Doodle dátumy a časy, ktoré by Ti vyhovovali - link tu.

Posnažíme sa vybrať čo najvhodnejší dátum a čas. Už teraz sa na Teba tešíme!

avatar

Michal Takac@michaltakac

Programátor a tvorivý človek so záujmom o budúcnosť, exponenciálne technológie, decentralizované autonómne organizácie (DAO), smart kontrakty, virtuálnu a rozšírenú realitu, 3D tlač, smart home a smart cities.

Máme v článku chybu alebo chceš niečo doplniť? Navrhni zmeny cez GitHub. Všetky články môžes odoberať aj pomocouRSS.